• 603 464 315
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Plasthliníková okna

Plast a hliník - perfektní spojení

Nejoblíbenějšími okny nadále zůstávají okna plastová. Velmi mnoho našich zákazníků se ovšem rozhoduje pro okna plasthliníková. A mají k tomu své důvody. Nejen že se hliníkový plášť na vnější straně snadněji udržuje, ale navíc ho lze vyrobit v mnoha barvách a strukturách. K trendovým provedením patří například barvy ušlechtilé oceli nebo metalického dekoru. Čím dál častěji zákazníci žádají také odstíny béžové a hnědé nebo některý z široké palety odstínů šedé.

Vedle pestré nabídky barev a nejrůznějších designů oken se u nás můžete rozhodnout také pro některý z nejmodernějších technických doplňků
např. pro I-tec větrání. Tento typ větrání lze instalovat přímo do okenního rámu oken KF410, KV440 nebo KF520. Sami se pak můžete rozhodnout, jak intenzivní větrání potřebujete a jak často se má spouštět. Tyto parametry můžete nastavit u každého okna, tedy v každé místnosti, jinak. S integrovaným tepelným výměníkem lze dosáhnout až 93% rekuperace tepla. Další podrobnosti najdete v tématu větrání obytných místností.

Plasthliníková okna

V Internormu vyrábíme plasthliníková okna přesně na míru a v provedení přesně podle Vašeho osobního přání. Sami si zvolíte velikost a barvu oken, typ kování, klik, bezpečnostního provedení, tvar oken i typ stínicí techniky. Vedle otvíravých, otvíravě sklopných nebo sklopných oken u nás seženete také pevná zasklení, balkonové a terasové dveře nebo velkoplošná zasklení. V plasthliníkovém provedení umíme vyrobit i posuvná okna, resp. posuvné dveře, a zdvižněposuvné dveře.

Naše okna samozřejmě poskytují ochranu proti vloupání a vynikající tepelně i zvukově izolační vlastnosti. Klademe velký důraz na dokonalé zpracování až do nejmenších detailů. Provedení rohů je proto u hliníkových plášťů bezvadné, okna vypadají krásně a plášť jim navíc poskytuje ochranu po mnoho let.

 



Rublič s.r.o.

Přípotoční 248
257 22 Nespeky, pošta Čerčany
rublic@rublic.cz

Vzorkovna Benešovská 11

Benešovská 11, 257 22 Nespeky
Mapa zde

Zanechte nám vzkaz

Jméno a Příjmení*
E-mail*
Váš vzkaz:*
Odeslat